hentede begge baskiske klubber vigtige fodboldtrojer

hentede begge baskiske klubber vigtige fodboldtrøjer hårdt kæmpet trængte
Villarreal forbliver øverst i gruppe A efter en 2-0 sejr til Slavia Prag.
Den gule ubåd gjorde den perfekte start og åbnet scoret inden for de første 15 minutter gennem Carlos Bacca. Nogle gode opbygninger, der involverede Pablo Fornals og Mario Gaspar fik gæsterne i feltet med målmanden parrying Gaspars kryds direkte til Bacca, som slog bolden i nettet.
På trods af nogle gode pres og savnede chancer kunne de ikke øge føringen før 89. minut, da Simon Deli gjorde Denis Cheryshevs kryds i sit eget net.
Næste runde af spil er om tre uger, da Villarreal vil rejse til Kasakhstan for at møde Astana i begyndelsen af ​​starten. Slavia står over for Maccabi Tel Aviv i Israel.
I det senere sæt af spil hentede begge Billige Fodboldtrøjer baskiske klubber vigtige gevinster i deres respektive spil.
Real Sociedad var komfortable sejre mod Macedonians Vardar Skopje på Anoeta med en 3-0 score.
Juanmi åbnede scoringen i 31 minutter, stående højst fra et hjørnespark til hovedet via posten.
Nummer to kom med Alberto De La Bella med et af målene i turneringen.
Venstre ryg gjorde sin vej fremad og så på, da bolden blev fløjet over fra højrefløjen, før han fanger det fuldt ud på volleyen for at finde bagsiden af ​​nettet.
Det andet spil i gruppen så en del af spoilerne, da Rosenborg og Zenit St Petersburg drog 1-1 i Norge.
La Real rejser til Norge på matchedag fem, mens Zenit vil være vært for Vardar.
En tæt rækkevidde var nok til at få Athletic Bilbao et hårdt kæmpet Billige Fodboldtrøjer og trængte tre point med sejr imod Oestersunds på San Mames.
Atletisk blev holdt til en 2-2 draw i Sverige og vidste, at de havde brug for sejren i aften, hvis de havde håbet om at kvalificere sig til knockout-stadierne.
Deres mål kom 20 minutter fra, da Raul Garcia på en eller anden måde formåede at ramme baren fra seks meter ude, kunne Aduriz nikke hjem igen.
Unai Nunez blev sendt ud sent for en anden reservation, men Athletic holdt på og forblev i tredje nu kun to point fra ledere Oestersunds.
Hertha Berlin besejrede Zorya Luhansk 2-0 i Germny i gruppens andet spil takket være en dobbelt fra Davie Selke.
Bilbao og Hertha mødes på San Mames i næste kamp med Zorya, der rejser til ansigt Oestersunds.